top of page

Den digitale verden – hva er det? Våre engasjerte foredragsholdere gir deg nyttig informasjon om hvordan møte den nye hverdagen, der "alt" gjøres digitalt.

 

Du får råd og tips om boligbytte, arv, reise og bank – og vi ser på digitale produkter som kan gjøre mange ting enklere.

Innledningsforedraget av en av våre aller mest aktive seniorer, Astrid Nøkleby Heiberg, er viktig og inspirerende!

Tid: 12. Februar 2018 kl. 10.00 – 19.00
Sted: Det Norske Teatret, 
Kristian IVs gate 8, 0164 Oslo

En kunnskapskonferanse 

i regi av Lynx Porter Novelli

– For deg som er født før internett

Digital 60+

Astrid Nøkleby Heiberg

Aktiv senior

Aktive eldre!

Den aller største endringen i vår tid er at vi lever så mye lenger. Nå må vi snart ta inn over oss hvilke muligheter disse årene gir både oss selv og samfunnet ellers. Alt for mange føler seg tilsidesatt og utenfor. Det kan vi gjøre noe med i fellesskap. Det er på høy tid!

Remi Hariz

Lenovo

Har du dataskrekk? Bli kurert!

Data er blitt mye enklere! Remi Hariz fra Lenovo går gjennom hvordan bruke PC til daglige oppgaver på en enkel og sikker måte. Her får du ekspert-tips og kan kjøpe produkter og utstyr  til konkurransedyktige priser. 

Hans Olav Rønningen

DnB

Nå er banken hjemme hos deg!

Før var banken et fysisk sted du dro til. Nå er banken hjemme hos deg – eller hvor som helst hvor du har nettdekning. Du kan utføre banktjenester selv, på mobil, pc eller over telefon. Men kan banken fortsatt være personlig i en digital verden? Og hva med kunder som ikke trives med det digitale? 

Hans Olav Rønningen leder DNBs kundesenter for personkunder – der banken er tilgjengelig døgnet rundt på telefon og chat. Han forteller oss hvordan DNB møter kundenes behov og gjør banken både digital og personlig. 

Tor Inge Betten

Sem & Johnsen

Ikke la spisestua bestemme hvor du skal bo!  

For mange forandrer behovet for bolig seg når barna er ute av redet og ønsket om å disponere fritiden endrer seg. Hvordan kan inngangen i en så stor prosess bli både morsom, spennende og gi livet ny vitalitet? Hvordan kan man best manøvrere i et marked med mange boliger? Hva bør vektlegges mest i prosessen.

Tor Inge Betten er daglig leder i Sem & Johnsen Eiendomsmegling i Vika og har bred erfaring fra salg av nye og brukte boliger i Oslo gjennom snart 20 år.​

Rolf Forsdahl

Reisespesialist

Reiseråd fra en superveteran!

De unge eldre inntar verden. Men kan de tenke "reise" som en førtiåring, både ved bestilling og ved valg av reisemål og reiseprodukt? Hvor er fallgruvene? Og hvor er honningkrukkene?

Rolf Forsdahl har representert reisebransjen i en mannsalder, både som bransjedirektør og som advokat. Han Har god bakgrunn for å informere om det som er viktig for seniorer på reisefot. ​

Anne-Sofie Rolfsjord

Bull & Co.

Arv; men hva gjør vi med hytta?

Hele 440 000 hytter og fritidseiendommer er registrert i Norge. De fleste ønsker at hytta skal beholdes i familien, men vet du hvordan?  Dialog, åpenhet og forutsigbarhet er nøkkelord når familien skal bli enige om hvordan hytta eller andre formue skal overføres til neste generasjon. Du får gode tips på hvordan komme i gang med prosessen.

Please reload

PROGRAM
Mandag 12. Februar 2018 kl. 10.00 – 19.00
Påmelding

PÅMELDING: Digital 60+

Send oss en epost og betal inn kr. 100 pr. deltaker til konto 1506.01.15297 eller bruk VIPPS 504655.

Når pengene er på konto er du registrert og påmeldt. Har du spørsmål ta kontakt på telefon: 23 13 14 80.

Telefon:
+47 23 13 14 80
Meld deg på ved å sende
epost til: 60Pluss@lynx.no 

Vinn et gavekort på THE WELL:

SPA + MIDDAG for 2 personer!

bottom of page